Sikr vinduerne på din bolig med inbrudssikring

Indbrud er noget som alle gerne vil undgå, indbrudstyven undtaget. Derfor er der mange små tips og tricks der er gået igen årene igennem for hvordan man på bedst mulig måde undgår indbrud.

Råddet om at man skal få det til at se ud som om der er nogen hjemme, holder naturligvis stadig vand, da en stor procentdel af indbrudstyvene derude ikke kunne finde på at gå ind i et hus hvor der er nogle hjemme. At have en hund i hjemmet virker også afskrækkende for mange, og derfor er der også nogle der anskaffer sig en hund for blandt andet at have en denne effekt.

 

Sikring af vinduer

En af de måder hvorpå man kan undgå en del indbrud, er faktisk ved at lave en aftale med sin lokale glarmester. Først og fremmest kan man få diverse film på sit vindue, så tyvene ikke så godt kan se hvad man har af værdigenstande i hjemmet. Der er mange der udser sig et hjem inden der bliver begået indbrud og ved at skjule sine værdigenstande bedre, er der også en mindre chance for at der er nogle langfingrede der falder over noget spændende i hjemmet.

Indbrudssikring hjælper mod mange indbrud

Ved at gøre det sværere for tyven at komme gennem vinduerne i hjemmet, kan man nedbringe indbrud betragteligt.

Ser man på statistikkerne er indbrud gennem vinduer det der mest brugt af indbrudstyve i Danmark. Opgørelse over indbrud viser, at knuste ruder står for omkring 20% af alle indbrud. Ved at pille udvendige lister af vinduer, bliver 16% af alle indbrud i Danmark gjort.

Vinduerne indtager også de næste pladser på statistikken. 10% af alle indbrud bliver gennemført ved opbrudte vinduer og 15% gennem terrassedøre der bliver brudt op. 13% tæller hoveddøre og kælderdøre. Ud fra statistikken omkring indbrud tegner der sig et tydeligt billede af, at vinduer er tyvenes yndlingsvej til folks hjem.

En af de måder hvorpå man kan sikre sig selv lidt bedre mod indbrud, er ved at få indbrudssikrede vinduer på sin bopæl.

At få implementeret indbrudssikrede vinduer er gerne noget man skal have en professionel glarmester til. Får du disse vinduer med indbrudssikring, kan det ikke længere lade sig gøre at smide noget gennem ruderne da sikringen imellem sørger for, at stenen eller andet ikke trænger igennem. Derudover er det meget sværere at få dem opbrudt og pille listerne af. Vil du sikre dine andele er indbrudssikring en god ide.