Når du skal vælge en ny havetrampolin

Har du beslutte dig for, at du vil forkæle dine børn bare en lille smule, og synes du efterhånden, at du har hørt nok på deres plageri i forhold til en stor havetrampolin? Så kan det være, at det er ved at være på tide, at du bukker under for deres ønsker og forkæler dem med netop det, som de helst vil have – nemlig en trampolin til børnene. Og det er vel efterhånden næsten også umuligt at komme ud for nogle børn, som ikke har eller meget gerne vil have en trampolin.

De tre fordele ved at have en trampolin i haven

Heldigvis er det også fordelsmæssigt med en trampolin. Der er især tre fordele, som du bør bide mærke i.

Fo det første er en trampolin en god vej til et mere aktivt liv. Det skal forstås som, at en trampolin kan give rigtig meget god motion og det endda på en meget sjov måde, således man næsten ikke bemærker, at det er fysisk aktivitet forklædt som en leg.

Så ligger en trampolin op til masser af frisk luft og udeliv. Og det er noget, som mange børn efterhånden drosler ned på til fordel for et computerspil eller en film i TV. En trampolin kan derfor være sund for både krop og sjæl.

En trampolin giver desuden masser af timers underholdning, hvorfor den kan holde dit barn aktiveret i meget lang tid ad gangen. Det betyder, at du kan få noget fra hånden indendørs, og hvis der er meget larm, kan du bare sende børnene udenfor for at lege – det vil de sikkert gerne, hvis der står en trampolin i haven.

Læs også denne artikel om hvordan du undgår skader!

Har du en stor eller en lille have?

Så skal du bare beslutte dig for, om du skal have en trampolin med eller uden ben. Og det valg synes i mange tilfælde at være ret simplet. Har du en meget lille have, kan det være en fordel med en trampolin uden ben. Det eneste, du skal sørge for, er et meget dybt hul under, således der ikke er nogen, der kommer til skade uanset vægt. Har du en stor have med masser af plads, er det mere fordelsagtig med en trampolin med ben, idet du så slipper for at grave i plænen samtidig med, at du kan flytte rundt på den, når du for eksempel skal slå græs.