Hvorfor du burde holde polterabend i din have

Når din længe ventede polterabend løber af stablen, skal dine venner overveje hvilken by eller hvilket sted, de ønsker at holde den i. Her ønsker de måske at skille sig lidt ud og give dig en unik oplevelse i vante omgivelser.

Så er der måske ikke så mange, der tænker på, at en sådan polterabend kan holdes i haven. Her kan man feste i ro og mag uden klager fra forbipasserende på gader og stræder, og samtidig skal den, der holdes polterabend for, ikke gå så langt til og fra begivenheden. Dette kan især være en stor fordel, hvis der i løbet af dagen ryger lidt alkohol indenbords.

Denne artikel vil komme lidt nærmere ind på alle de fordele, der er ved at holde polterabend i haven.

Sjove oplevelser for hele banden

Når man holder polterabend, er der altid mange og høje forventninger til dagens indhold. Der høres altid mange historier om, hvor vilde polterabender kan blive, og hvordan det er en uforglemmelig dag for alle de involverede.

Dette forventningspres kan godt være svært at leve op til, hvis man fra start synes, at det skal være den vildeste og mest fantastiske begivenhed nogensinde. Ja, man kan allerede mærke, at det bliver lidt op ad bakke i forhold til, hvordan man så ender med at have det undervejs, hvis man hele tiden har så høje forventninger i baghovedet.

Less is more

For at komme lidt udenom dette forventningspres kan det anbefales, at alle gæsterne tænker i sætningen ”less is more”. I stedet for vilde og mange ting, så tænker i stedet, at det skal være en dag fyldt med nærhed, kærlighed, sjov og finurligt spas. En sådan dag kommer mere ind under huden på gæsterne, og deres hjerter vil i højere grad komme i spil overfor hinanden og overfor den, der bliver holdt polterabend for.

Her er nogle gode råd:

  1. Hold en festlig polterabend i haven, hvor der er god ro, afskærmning fra nysgerrige øjne og tid til hinanden uden unødige forstyrrelser fra tilfældigt forbigående mennesker.
  2. Hold nogle sjove lege i haven, som gør, at gæsterne lærer hinanden at kende før det forestående bryllup.
  3. Bliv klogere på den, der holdes polterabend for, ved at lave en sjov quiz eller et lille orienteringsløb i haven. Der gør, at alle gæsterne får indblik i den, der holdes polterabend for.
  4. Mød op i hemmeligt ærinde dagen før og gør haven klar med sjove lege, opstillede borde, bænke og stole og magiske lygter i træerne, flag og sjove, frække gadgets hængende fra planter og træer.

Overrask med en festlig have med polterabendtema

Fordelen ved at holde polterabend i haven er især, at haven kan dekoreres og pyntes med temaet ”polterabend”. Hvis vejret byder på lidt af hvert, kan man også opstille telte i haven, som man kan varme sig under. Efter festlige lege, hvor alkoholen også har fået sit indtog, er den største fordel dog, at man kan gå direkte ind i seng uden yderligere transport.