House Doctor er brandet der virker

Når dit hjem ikke skal ligne alle de andres

Når man står og kigger på sin egen boligindretning, så kan man til tider hurtigt begynde at kede sig lidt over det syn, man møder. Selvom man måske ikke havde den hensigt, da man i tidernes morgen indrettede huset, så kan man nemt ende med en boligindretning, der minder meget om alle andres. Og det behøver der i og for sig ikke at være noget galt med. Men hvis man ønsker noget anderledes, så er det op til en selv at gøre noget ved det. Vil man gerne skille sig ud, så er det bare med at komme i gang. For selv om boligen virker kedelig og intetsigende nu, så betyder det ikke, at den skal blive ved med at være sådan. Her er møblerne fra House Doctor især gode.

Køb mærkerne alle de andre ikke har fået øje på endnu, f.eks. House Doctor

Hvis man ønsker en anderledes boligindretning, så kan det være en god ide at gå efter de mærker, der endnu ikke pryder alle de andre hjem i landet. Derfor er det en god ide at købe mindre designermærker, som endnu ikke har slået sig fast forrest på hylderne, men som stadig har en høj kvalitet og et fedt design. Eksempelvis House Doctor. Et a
f de mærker, som du eksempelvis kan vælge at kigge nærmere på, som ikke for alvor har fået sit gennembrud hos den almene danske familie, er House Doctor. Selvom de stormer frem på markedet, så er det langt fra alle, der har fået øjnene op for det endnu. Og det kan være med til at gøre dig til lidt af en first-mover inden for det mærke.

House Doctor lampe, House Doctor møbler, House Doctor tæppe, House Doctor vasketøjspose – man kunne blive ved, virksomheden har lavet lækre ting til hele hytten, og hvad enten du vil have nye møbler til stuen, fede accessories til hjemmekontoret eller elegante detaljer til køkkenet, så kan du med fordel kigge efter det hos dem.

Vær ikke bange for at skille dig ud – men glem heller ikke det praktiske helt

Hvis du gerne vil have en boligindretning, der skiller sig ud fra mængden, er det essentielt, du ikke er bange for at skille dig ud. Hvis du gerne vil gøre det anderledes, så skal du også gøre det fuldt ud. Hvis du bare gør det halvhjertet, så kommer det også til at afspejle sig i din indretning. Så hvis du endelig gerne vil begynde at indrette din bolig efter en anderledes og mere kreativ model, så skal du også give den fuld skrue, så man virkelig kan se, at du mener det. Dog er det også vigtigt at huske på at boligindretning også nogle gange bare skal være praktisk, så lad ikke de ekstrem praktiske løsninger, som måske ikke er de smukkeste løsninger blive glemt. Et godt eksempel kunne være en sensorlampe, som er en smart udendørs lampe, som tænder når der er noget der rør sig indenfor en et par meter fra den. En sådan sensorlampe er måske ikke den smukkeste, men deHouse Doctor Møblern er bare virkelig praktisk og brugbar i en normal hverdag.

House Doctor stol og sofa

Lad vær med at miste personligheden

Selvom du måske har lyst til at ændre store dele af indretningen, så er det essentielt, at du ikke glemmer at få personligheden med i din indretning. Du kan sagtens ændre indretningen til noget, man kan finde i et boligmagasin, men hvad unikt er der over det? Så få liv, personlighed, kreativitet, innovation og stil til at gå op i en højere enhed. Og gør det, som du har lyst til. For så får du nemlig en indretning, som du kommer til at holde af i mange år ud i fremtiden.

En hurtig opsummering af tipsene lyder altså som følger: For at få et personligt hjem, der skiller sig lidt ud fra alle andres hjem, skal du:

  • Købe møbler fra de mindre, ukendte brands, så du ikke ender med det samme Ikea bord, som alle andre har
  • Ikke være bange for at skille dig ud fra mængden
  • Fokusere på din personlighed og dét du kan lide

House Doctor Stue

House Doctor Lampe