3 grunde til at du skal anskaffe et udendørs spa

Har du lyst til at investere i et oppusteligt spabad, men stadig er lidt i tvivl, om det egentlig er en god ide eller ej? Eller har du brug for lidt hjælp til at overtale din partner til, at et oppusteligt spa i haven er en rigtig god ide for jer og jeres have? Så læs med her, hvorfor det faktisk er en lille genistreg! Vigtigt er det dog at sige, at du skal huske solcreme i sommermånederne.

1. Inviter til middag og udendørs spa

Har dine venner og veninder fortjent lidt ekstra luksus i deres liv, så inviter dem til en middag, hvor I kan sidde sammen i dit udendørs spa med et godt glas vin efter maden. Det vil sikkert blive godt taget imod, og du kan give din omgangskreds en aften, som I sent vil glemme. At man både kan have det rart med sine nærmeste og give dem en god omgang forkælelse, vil ikke bare glæde dem, men også dig selv. Det handler om at give.

2. Fyld dine energidepoter op

Men det handler også om at tage en pause for sig selv og slappe af, så man igen kan være noget for sine omgivelser. Efter enhver lang arbejdsdag kan du ånde lettet op, fordi hjemme i haven står dit spa og venter på dig. Når du kommer hjem, får smidt sko og tøj, kan du hoppe i badetøjet eller gå som Gud har skabt dig ud i haven, trække stikket og lade op. Tilføj musik, ansigtsmaske og måske aftensmad udefra for at gøre afslapningen maksimal. Det gælder om at forkæle dig selv, så du igen kan være noget for andre.

3. Et udendørs spa er underholdning til børnene

Har du børn, vil de med garanti ikke klage over noget, der til forveksling ligner en lille pool i baghaven. Med sommerens varme måneder over hovedet kan det være en god ide at give dem en mulighed for at køle ned og lege i noget vand. På den måde kan man spare en eventuel tur til stranden, og gøre dagen i haven en del mere hyggelig. Børnene kan hygge sig, mens de voksne står for at ordne haven og få den til at skinne. Er der nogen bedre måde at gøre det, end imens man kan sørge for at børnene hygger sig og leger med hinanden og deres venner i sommervarmen?